Betöltés...
English Deuch Slovenský Magyar
Hartă site

Technologiile

Citeva cuvinte despre technologie.

  Aici ne prezentam cunostiintele dobindite dealungul aniilor. Sunt cazuri specifice sau extreme care pot fi rezolvate alegind techonolgia corespunzatoare.

- Problema generala este ca ceea ce nu se vede nu e important! Diferitele technologii de protejare anticoroziva a suprafetelor (galvanizare, vopsire etc.) necesita o suprafata curata. In general in specificatiile de fabricare a vopselelor etc. se pretinde o suprafata curata fara impuritati.

- -In general ideea ca, structurile de metal prefabricate, in cazul in care nu sunt ruginite nu au pe suprafata impuritati si sunt optime pentru vopsire, izolare este gresita. Mai ales in cazul structurilor externe, sablarea,abrazarea szuprafetei inainte de izolare, vopsire este INDISPENSABILA

- Regula de baza este, ca e mult mai scump sa efectuezi reparatii ulterioare in loc sa aplici techonolgia corespunzatoare.

- In cazul imbinarii a diferitelor structuri metalice (nituire, insurubare etc.) inainte de ansamblarea definitiva trebuie efectuata o curatare si vopsire perfecta a suprafetelor. Numai dupa ce sa obtinut o aparare anticoroziva corespunzatoare se poate efectua o ansamblare definitiva mai ales in cazul structurilor externe!

- In cazul comenziilor, mai mari sau de serie efectuam o prelucrare pe prototip ca sa putem evalua eventualele probleme si numai dupa aceea putem oferii un pret en gros.

- Fiecare sablare, abrazare rezulta o deformare a suprafetei abrazate, Acest lucru este semnificant mai ales la obictele din tabla. Nu se pot finisa ulterior!

- In cazul restaurarii obictelor vechi este indicat efectuarea reparatiilor obiectului inainte de adbrazare.

- La obiectele racordate (camera rulmenti etc.) este recomandat izolarea racordurilor inainte de abrazare. Izolarea acestora o facem noi cu garancie bineninteles.

- In cazul obictelor din inox, dupa sablare,abrazare, si curatarea infectiilor cu ferrit este necesara efectuarea unei aparari intr-un mediu acid,bazic. La obiectele mai mici apararea o efectuam noi.

- Cu cit suprafata de curatat e mai putin contaminata, murdarita, ruginita etc. cu atit pretul de curatare e mai mic.

- In general multi cred ca prin abrazare se pot indeparta diferitele denivelari de pe suprafata obiectului. Acest lucru nu este posibil. Abrazarea nu poate inlocui reparatiile necesare de pe obiect. Aceste reparatii trebuie efectuate inainte de sablare.

Sub lincul posibilitati puteti afla diferite solutii de prelucrare.

 startlap  facebook  twitter  google+