Betöltés...
English Deuch Slovenský Magyar
Roata dintata inainte de curatare.Roata dintata dupa curatare si indepartarea uzurilor.Articole din cupru vechi înainte de renovare.Articole din cupru vechi după renovare.Coroana de Podul Libertății înainte de sablat.Coroana de Podul Libertății după sablarea.Repararea placii de sticla.Sobă din fontă, înainte de renovare.Sobă după șirag de mărgele de sablare.Sobă după renovare completă.Halba de sticla matuita.Motor Puch are nevoie de ciubuc.Motor Puch după ciubuc.Rotile unui car din 1914.Roata unui tun din 1914 dupa curatare.Piese de lucru Muzeului de istorie militară înainte de prelucrare.Piese de lucru Muzeului de Istorie Militară după prelucrare.Indepartarea stratului vechi de lac de pe suprafata unui sezlong.Geanta aliaj- aluminiu uzata.Geanta aliaj-aluminiu dupa curatare pregatita pt. urmatorele operatiuni.Placa din granit gravata.Piese Trabant inainte de sablare.Piese Trabant dupa sablare.Candelabru din fier forjat.Candelabru din fier forjat sablat.Magazin de lux: fatada de calcar, înainte de curățare.Magazin de lux: calcar fațadă, după curățare.Balansoar inainte de curatare.Balansoar curatat.Instrument de aluminiu înainte de prelucrare.Instrument de aluminiu după prelucrare, pregătite pentru VDI 30.Rezervoarele de scufundare înainte de sablat.Rezervoarele de scufundare după sablarea.Suprafețele din cărămidă de sticlă tehnice. Fabrica de Sablare Contaminată, înainte de sablare.Suprafețele din cărămidă de sticlă tehnice. Fabrica de Sablare Contaminate după sablare.
Hartă site

Referințe

Here you find some reference work and practical applications of this technology.

Câteva lucruri interesante:

Fémek szórása Járművek szórása Járművek szórása

Suntem încântați că am putea participa, de exemplu, la lucrările Muzeului de Istorie Militară, Podul Libertății sau la renovarea unui casetă de schimb de patine.

Fémek szórása Járművek szórása Fémek szórása

Nu a fost mai bine să lucrăm la reînnoirea și curățarea unui Observator Konkoly Tege sau a unei roți bombardiere din 1914 și a suprafețelor de cărămidă ale fabricii de sticlă tehnică.

  Despre noi : nu intenționăm să ne laudăm, să exagerez succesele noastre sau să ne raportăm la "poziția de lider pe piață" etc.

Cu toate acestea, următoarele sunt foarte importante: : În 1998, afacerea noastră a fost fondată ca o activitate tipică falsă în condiții economice nefavorabile din Ungaria. De atunci am făcut tot posibilul pentru a construi, a obține și a dezvolta mașinile noastre.

Motto-ul nostru este:
Fiecare lucrare este la fel de importantă.

Am aflat că fiecare lucrare este importantă . Facem toate eforturile pentru a satisface nevoile clienților noștri; indiferent dacă sunt persoane fizice sau companii. Suntem mai mult decât dispuși să răspundem la întrebările dvs. prin e-mail sau pe forum. (Dacă vă adresați întrebările dvs. pe forum, răspundem acolo sau prin e-mail).

Ne-ar plăcea să luăm această ocazie și să ne întrebați colegii și întreprinderile cu activități similare (lustruire, galvanizare) să ne contacteze dacă sunt interesați să producă împreună produse de înaltă calitate!

 startlap  facebook  twitter  google+