Betöltés...
English Deuch Slovenský Magyar
Hartă site

Ajutor

Sfaturi utile despre cum să utilizați această pagină de pornire.

 Pagina mea de pornire este optimizată pentru Internet Edge 16 și Mozilla Firefox 60, Google Chrome 67, Opera 53, dar în afară de mici modificări, funcționează cu un browser mai vechi. Nu puteți avea probleme cu cele mai multe browsere în cazul în care programele suportă HTML 5 CSS 3 și Java Scripts.

 Când introduceți pagina noastră de pornire, veți găsi meniul de mai sus, care conține șapte puncte. Dacă faceți clic pe un punct, puteți ajunge la conținutul acestuia categorie. Aceste puncte sunt ocazional împărțite în sub-puncte. In acest caz, sub meniu, puteți vedea o pictogramă în formă de cerc, după care principala punct și sub-punctele sale pot fi găsite. Făcând clic pe aceste sub-puncte, tu pot ajunge la conținutul lor. Pagina noastră de pornire este disponibilă în mai multe limbi. Tu pot comuta între limbi cu ajutorul steagurilor din dreapta sus colţ. Dacă atingeți steagurile cu cursorul, un semn cu numele limba va apărea. De asemenea, puteți citi semne deasupra punctelor principale ale meniu care indică mai multe detalii despre fiecare categorie. Făcând clic pe Titlul "Homokfúvó Centrum", puteți accesa cu ușurință pagina de deschidere. Acolo principalele puncte ale paginii noastre pot fi accesate direct în diferite limbi atunci când faceți clic pe link-uri.

În cazul în care doriți a o prezentare mai detaliată a paginii noastre de pornire cu principalele și sub-punctele sale, faceți clic pe pe Sitemap în Ajutor. Sitemap-ul poate fi contactat direct din acele pagini unde există o mică pictogramă în formă de cerc în dreptul meniului. Faceți clic pe acest lucru pentru a ajunge la Sitemap. În Sitemap, veți găsi conținutul detaliat al pagina de pornire. Într-o structură arbore, sunt descrise principalele și sub-punctele cu scurte explicații, astfel încât să puteți utiliza cu ușurință pagina noastră de pornire. Acest copac structura este activă, astfel încât să puteți accesa fiecare pagină cu un clic.

 Sperăm că nu veți avea probleme cu pagina noastră de pornire și veți obține totul informațiile de care aveți nevoie. Dacă aveți probleme sau întrebări serviciile noastre, faceți clic pe Contacte din meniu și trimiteți un e-mail.

Firefox 60  Edge 16  Opera 53  Chrome 67    

 startlap  facebook  twitter  google+