Betöltés...
English Deuch Slovenský Român
Oldaltérkép

Segítség

Néhány tipp az oldal használatával kapcsolatban.

 Az oldalunk Edge 16, Mozilla Firefox 60, Google Chrome 67, Opera 53 böngészőkre lett optimalizálva, de kisebb jelentéktelen eltérésektől eltekintve jól működik a legtöbb régebbi böngészővel is. Valószínű, hogy a modernebb böngészőprogramok használatakor nem adódik probléma, ha alkalmazása támogatja a HTML 5 nyelvet a CSS 3 stíluslapokat és a JavaScript-eket.

 A honlapunk nyitóoldaláról lapunkra belépve a felső sávban egy menüt talál, melyben oldalunk tartalma hét fő pontra van bontva, csoportosítva. A kívánt gombra (feliratra) kattintva bejut a gombnak megfelelő pontba. Az egyes pontok esetenként alpontokra vannak bontva. Ebben az esetben a fő menüsáv alatt a kis kör ikon mögött a főpont és annak alpont linkjei találhatók. A kívánt linkre kattintva juthat a megfelelő alpontba. Az oldalunk több nyelven is elérhető. A nyelvek közt a jobb oldalt a felső sávban lévő zászlókra kattintva válthat. A zászlógombok fölé érve a kurzorral egy kis palettafeliraton az adott nyelv is kiíródik. Ilyen kis feliratok a hét pont gombja fölé érve is megjelenik, amelyekben esetenként részletesebben is megjelenik a pont neve. Nyitóoldalunkra, az oldalak tetején a "Homokfúvó Centrum" főcímre kattintva juthat vissza, ahol a különböző nyelvű lapváltozatokra vezető belépő gombok mellett, oldalunk főbb pontjainak linkjei is megtalálhatók, így akár közvetlenül léphet be ezekbe a pontokba a kívánt linkre kattintva.

Abban az esetben, ha oldalunk teljes tartalmáról (a pontokról, és alpontjaikról) kicsit részletesebb áttekintést kíván, akkor kattintson itt a segítség csoportban található oldaltérkép alpontra. Az oldaltérkép lap közvetlenül is elérhető azokról a lapokról, amelyeken a fő menüsáv alatt egy kis kör alakú ikon van. Ekkor elég erre az ikonra kattintani és máris az oldaltérkép lapra jutunk.  Az oldaltérképen lapunk részletes felépítése (tartalma) látható fa struktúrába rendezve a pontok és alpontok neve után rövid magyarázatok segítenek az eligazodásban. Ez a fa struktúra aktív, tehát egyetlen kattintással eljuthat belőle a kívánt lapra.

 Reméljük gond nélkül böngészheti honlapunk és minden információt megtalál rajta amire kíváncsi. Azonban, ha mégis problémái adódnának, vagy kérdései vannak tevékenységünkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor kattintson az elérhetőség gombra (feliratra) a felső menüsávban, majd küldjön levelet az ott található e-mail címek egyikére.

Firefox 60  Edge 16  Opera 53  Chrome 67    

 startlap  facebook  twitter  google+