Betöltés...
English Deuch Slovenský Român
Oldaltérkép

Minták

Néhány minta a technológia gyakorlatban történő alkalmazására és a munkafolyamatok egyes fázisai.

Az alábbiakban kategóriákra, csoportokra bontva megtekintheti mintaképeinket és egyes munkafolyamatokról készült fotóinkat, videofilmjeinket. Válassza ki a megtekinteni kívánt kategóriát és kattintson annak képére.

Fémtárgyak szemcseszórása, felülettisztítása

 • Autó, motoralkatrészek

  A képre kattintva beléphet a szemcseszórt autóalkatrészeket bemutató galériánkba, ahol látható, miként hasznosítható a homokfúvás, szemcseszórás az autóalkatrészek felülettisztítása, felújítása területén. A felniktől kezdve a kasznikon át egészen a legapróbb alkatrészekig.

 • Veteránautók, motorok

  A szemcseszórás, homokfúvás a veterán járművek és azok alkatrészeinek esetén is sokat segíthet a felületek tisztításában előkészítésében a későbbi minőségi felületvédelem érdekében. Kattintson a képre a galéria megnyitásához.

 • Fröccs és vákumszerszámok

  A fröccsöntő és vákuumszerszámok területén is jól alkalmazható a homokfúvás, szemcseszórás. A felületek a VDI skála számos értékére elkészíthetők. A fenti képre kattintva megtekintheti néhány munkánkat ezen a területen.

 • Rozsdamentes, acél, alu, réz tárgyak

  A rozsdamentes acél, alumínium, réz, valamint a nemesfémek esetén is jól használható a szemcsszórás, mind a felületek tisztításában, előkészítésében, mind pedig a különféle felületek kialakításában. Kattintson a képre és nézze meg ön is.

 • Fogaskerekek

  Fogaskerekek esetén is használhatunk homokfúvást, szemcseszórást a fogaskerekek revementesítésére, tisztítására. A sörétezett fogaskerék nemcsak hosszabb élettartamú, hanem ráadásul szebb is.

 • Egyebek

  Sok olyan tárgy van, amely nem fért bele előző kategóriákba. Ám esetükben is jól alkalmazható a homokfúvás, szemcseszórás a felületek előkészítésében, tisztításában. Az antik fém tárgyaktól a kerítéseken, vázakon, tartályokon, gépalkatrészeken át a különféle fémszerkezetekig.

 • Teljes felújítás

  Egyes tárgyak esetén a szemcseszórás, homokfúvás csak a kezdet. Az ezt követő polírozásban, horganyzásban, krómozásban, szinterezésneb, festésben is tudunk segíteni. A fenti képre kattintva nézzen meg néhány teljes felújításon átesett munkadarabot.

 • Minden kép egyben

  Eme pntban minden előző kategória képe szerepel. Ha csupán gyorsan áttekintené mi mindent lehet homokfúvással, szemcseszórással tisztítani, felületkezelni. Valamint mely területeken lehet hasznos eme technológia, akkor kattintson a fenti képre és böngéssze szabadon a több, mint 350 képet.

Üveg és plexitárgyak homokfúvása

Ebben a kategóriában megtekintheti azon mintáinkat, amelyek alapanyaga főként üveg és plexi. Példákat mutatunk be a különböző lehetőségekre, mint üveg és plexitárgyak mattítása, mélyfújása, mintázása, stb.

Fatárgyak, bútorok, szobrok szemcseszórása

Ezen kategóriában megtekintheti azon mintáinkat, amelyek alapanyaga főként valamely faféle. Példákat mutatunk be, fafelületek öregbítésére, antikolására, felületkezelésére, stb.

Egyéb anyagok, kövek, műanyagok szórása

Az egyéb kategóriában, olyan minták találhatók, melyek nem sorolhatók be az előző kategóriáinkba, vagy túlnyomórészt erősen összetettek. Ide tartoznak például a kő, tégla, beton alapú tárgyak, stb.

Helyszíni, mobil szórás, felülettisztítás

Ez a kategória olyan képeket tartalmaz, amelyek külső helyszínre kivonulva a helyszínen szórt tárgyakról, anyagokról, felületekről, homlokzatokról, kül és belterek szórásáról, felülettisztításáról készültek.

Anyagainkat időről időre bővítjük, olyan új képekkel, amelyek. érdekesek, látványosak, vagy tanulságosak.

 startlap  facebook  twitter  google+