Betöltés...
English Deuch Slovenský Român
Oldaltérkép

Üvegek homokszórása

Üvegek, plexifélék szórásának bemutatása.

Üveg homokfúvása

 A homokfúvásos megmunkálás üveg esetén egyszerűbb mert a fémek maradandó alakváltozása (vetemedés) ezen amorf anyagoknál nem lép fel. Hasonlóan a kövekhez. Tisztítás, mattítás, emblémázás az általános felhasználási terület. Mattítás esetén az üveg felszíne fehéres, halvány tejszínű, áttetsző lesz. Lehetőség van mélyfúvás alkalmazására, mély mintázat kialakítására. Megfelelő védőbevonat segítségével bármely forma, minta, ábra az üvegre fújható. Legyen szó ablaküvegtől kezdve a korsókon, poharakon, palackokon át bármilyen üvegből készült tárgyig.

A hagyományos mattításon túl mélyfúvással esztétikúsabb megjelenést tudunk elérni. A legszélsöségesebb esetben megközelíthetjük a savazás megjelenését is. A szemcseszórás ezzel együtt érdesíti a felületet, mely alkalmas festék és ragasztó fogadására is. Természetesen, a kívánalmaknak megfelelő felületi érdességet el kell érni -a bevonat -használatí adatlapja alapján.

 Az üvegek homokszórásáról, szemcseszórásáról tekintsen meg pár példát korábbi munkáinkból, oldalunk minták részének Üveg és plexitárgyak pontjában.

 startlap  facebook  twitter  google+