Betöltés...
English Deuch Slovenský Magyar
Hartă site

Sticla de sablare

Prezentarea de sablare a ochelarilor.

Sandblasting de sticlă

 Operațiile de sablare pe sticlă sunt mai simple deoarece deformarea permanentă a metalului (deformare) nu apare în aceste materiale amorfe. Ca pietrele. Curățarea, matrarea, imprimarea este utilizarea generală. În cazul matării suprafața sticlei va fi albicioasă, ușor lăptoasă, translucidă. Este posibil să aplicați o lovitură profundă, pentru a forma un model profund. Cu orice acoperire de protecție adecvată, orice formă, model sau formă pot fi suflate în sticlă. Fie că este o fereastră de sticlă pe borcane, ochelari, prin sticle pentru orice fel de sticlă.

În plus față de covorașul convențional, putem obține un aspect mai profund, cu formare profundă prin suflare. În cele mai extreme cazuri, apariția acidului poate fi de asemenea abordată. Cuptorul de șanț coarnează suprafața, care este și potrivită pentru a primi vopsea și adeziv. Desigur, rugozitatea de suprafață necesară pentru a îndeplini cerințele trebuie realizată pe baza fișei cu datele de utilizare a stratului de acoperire.

 Pentru șlefuirea și sablarea ochelarilor, vedeți câteva exemple ale lucrărilor noastre anterioare, partea noastră din elementele noastre de sticlă și plexită.

.
 startlap  facebook  twitter  google+