Betöltés...
English Deuch Slovenský Magyar
Hartă site

Sablare metalelor

Suprafețe metalice, pulverizare cu nisip, șlefuire și bătăi.

Sandblastarea metalelor

 Prelucrarea în metal este în primul rând o curățare a suprafeței, care, cu diverse rugozități, este ajutată în mod avantajos de aderența vopselei ulterioare sau a acoperirii galvanizate. Este, de asemenea, utilizat pentru a crea suprafețe fine, în special aluminiu și aluminiu în cazul ondulerii, antrenamentului, pentru a elimina decolorarea prin sudură. Este, de asemenea, folosit pentru a consolida elementele de antrenare a motorului (angrenaj, manivelă, arc). Avantajul de neînlocuit al prelucrării prin sablare este acela că este împărțit, sub tăiat suprafețele și cavitățile pot fi de asemenea prelucrate, care nu pot fi rezolvate prin alte mijloace sau costisitoare. Cel mai bun exemplu este o roată auto (jantă) care poate fi curățată cu economii de timp incredibile.

Aproape toate obiectele metalice pot fi granulate. Piese auto și motoare, părți ale corpului, unelte, elemente structurale, sculpturi, obiecte din fier forjat, garduri, garduri. Prelucrarea prin sablare a diferitelor obiecte metalice, instrumente medicale, metale prețioase, oțel rezistent la acizi, aluminiu, suprafețe de cupru. Instrumente de turnare prin injecție, etc. Una dintre principalele domenii de sablare, de sablare și de curățare a suprafețelor este împrăștierea metalelor.

 Pentru mai multe informații despre sablare și curățarea suprafețelor metalelor, consultați secțiunea din secțiunea tehnologie de la secțiunea Sfaturi și modelele din metale și subgrupurile acestora.

 startlap  facebook  twitter  google+