Betöltés...
English Deuch Slovenský Magyar
Hartă site

Sablare-de-piatra

Lucrări de piatră, dale, cărămidă, beton, sablare ceramică.

Sandblasting de piatra

 Procedeul de prelucrare în piatră este mai simplu deoarece deformarea permanentă a metalului (warp) nu apare în aceste materiale amorfe. Curățarea, matrarea, imprimarea este utilizarea generală. În cazul unui covor, suprafața pietrei, așa cum este în numele procedurii - Lumina devine mată. Este, de asemenea, posibil să folosiți o lovitură profundă, caz în care materialul de piatră poate fi îndepărtat în zona cu nisip, chiar și la o adâncime de câțiva milimetri. Cu orice strat de protecție adecvat, orice formă, model poate fi suflat în piatră sau piatră. Fie că este vorba despre o placă de piatră, sau țiglă, sau ceramică. În timpul curățării, pot fi îndepărtate diferite tipuri de pietre, cărămizi, beton etc. Datorită tehnologiei de sablare, nu este o problemă pentru curățarea sau prelucrarea suprafețelor foarte conturate.

Podele din beton și gresie pot fi curățate cu un proces uscat și umed. Curățirea artificială poate fi condiționată numai pentru că gresia este atașată de particulele de nisip și rezultatul va fi o semilună portocalie care este mai dificil de conservat și, ulterior, să devină mai contaminată. Curatarea este mai greoaie.

 Pentru sablare și sablare cu pietre, vă rugăm să luați câteva exemple ale lucrărilor noastre anterioare, în secțiunea noastră din pagina noastră, în Alte articole.

 startlap  facebook  twitter  google+